Elektriciteit aanleggen in Delft

Elektra Koning raadt u aan om het net rondom uw elektriciteit regelmatig te laten controleren. Vooral de controle van uw aardlekschakelaar is van levensbelang. Deze schakelaar is een onderdeel dat er simpelweg voor zorgt dat er bij een lek in het net van de elektriciteit de stroomaanvoer wordt afgesloten. Hiermee voorkomt u dodelijke schokken of een binnenbrand. Het is daarom van groot belang dat u uw elektriciteitsnet minimaal 1 keer per jaar laat controleren. Wij kunnen dit voor u verzorgen. U kunt ons ook inschakelen voor het aanleggen van elektriciteit in de regio Delft. We zijn bereikbaar via 070 - 207 50 61 en het contactformulier.

Veilig stroom aansluiten

De aarding van uw elektriciteitsnetwerk en stoppenkast is zeer belangrijk. Wanneer deze niet juist zijn geaard, kan dit leiden tot zeer gevaarlijke situaties. Wanneer er kortsluiting in het net van de elektriciteit plaatsvindt en uw woning of stoppenkast is niet goed geaard, kan dit leiden tot een levensgevaarlijke schok. Het is dus aan te raden dit te laten controleren door uw elektricien in Delft.

Zeker wanneer uw huis ouder is dan 60 jaar is een controle van uw elektriciteit erg belangrijk. Mochten uw elektriciteitsnetwerk zijn verouderd, dan kunnen wij stroom opnieuw voor u aansluiten. Woont u in Delft of omgeving en wilt u elektra aanleggen in uw woning? Of heeft u direct een elektricien nodig? Maak dan vandaag nog een afspraak met onze professionals.

Wij kunnen u niet van dienst zijn als u op zoek bent naar een witgoedreparateur.