Elektrotechniek in Delft

Elektra Koning uit Delft biedt een breed aanbod aan diensten op het gebied van elektrotechniek. Zo kunt u bijvoorbeeld bij uw monteur terecht voor het (ver)plaatsen van wandcontactdozen of stroompunten. Maar ook voor het oplossen van allerlei soorten storingen aan uw elektrotechniek. Wij staan voor u klaar in Delft en omgeving. We hebben een oplossing voor elk probleem.

Eén van de specialiteiten van onze vakmannen is het aanleggen van tuinverlichting. Tuin verlichting is erg gevoelig voor elektronische storingen in en om uw huis. Gelukkig heeft ons elektrotechnisch installatiebedrijf hier veel ervaring in en legt hij uw verlichting vakkundig aan. Zo kunt u nog jaren genieten van uw verlichting.

Elektrotechniek op alle fronten

Tegenwoordig denken nog steeds veel mensen dat hun energiebedrijf verantwoordelijk is voor de gehele elektronische installatie. Dit is echter niet het geval. U bent zelf verantwoordelijk voor een veilige situatie in uw huis. Als u zelf geen verstand van elektrotechniek heeft, ga hier dan niet zelf mee aan de slag. Elektriciteit kan levensgevaarlijk zijn. Uw elektromonteur neemt deze verantwoordelijkheid graag op zich. Alle werkzaamheden rondom elektrotechniek die u heeft, kunnen onze professionals aan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom uw situatie? Of heeft u direct een vakman in de regio Delft nodig? Bel ons vrijblijvend. We zijn bereikbaar via 070 - 207 50 61 en het contactformulier.

Wij kunnen u niet van dienst zijn als u op zoek bent naar een witgoedreparateur.