Energiebesparing in Delft

{bedrijfsnaam] beschikt in Delft over de laatste technieken en houdt de laatste ontwikkelingen bij op het gebied van elektriciteit. Dit heeft er toe geleid dat wij in de regio Delft voorloper zijn op het gebied van energiebesparing. Uw elektromonteur beschikt over een ruim aanbod aan energiebesparende LED verlichting.

In vergelijking met een ouderwetse gloeilamp gaat LED verlichting 50 keer langer mee. Ook is het verbruik van LED verlichting 90 procent lager dan dat van een gloeilamp. Elektra Koning kan voor u berekenen hoeveel u kunt besparen in uw situatie. Voor advies omtrent elektriciteit of energiebesparing bent u bij onze ervaren vakmannen aan het juiste adres. We zijn bereikbaar via 070 - 207 50 61 en het contactformulier.

Energiebesparing is niet alleen goed voor uw portemonnee

Energiebesparing zorgt natuurlijk voor een verlaging van uw stookkosten, maar is ook goed voor het milieu. Ook uw monteur houdt rekening met het milieu tijdens de afvalverwerking en zorgt er voor dat restafval van plaatsing, reparaties en vervanging van elektrotechniek altijd op een milieuvriendelijke wijze verwerkt wordt.

Elektronische apparatuur vormt een belasting voor het milieu door het stroomverbruik. Maar er zijn veel maatregelen die u kunt nemen om het milieu en uw portemonnee te ontlasten. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van groene energie en vertellen u hier graag meer over. Neem daarom vandaag nog contact op met onze experts. In Delft en omgeving staan we voor u klaar!