Groepenkast vervangen of uitbreiden in Delft

Tegenwoordig gebruikt iedereen veel elektrische apparaten. Het is belangrijk dat uw groepenkast deze zware belasting kan dragen. Vermoedt u dat het tijd is voor de groepenkast samenstellen of vervangen? In de regio Delft schakelt u dan Elektra Koning in. We hebben jarenlange ervaring en zetten onze kennis en kunde met plezier voor u in. Wist u dat we maar liefst 95 procent van de groepenkasten direct kunnen vervangen? Dat heet met recht snelle service!

Groepenkast uitbreiden

Is uw groepenkast nog niet verouderd, maar vermoedt u dat de groepenkast uitbreiden wel noodzakelijk is? Dit is het geval wanneer er niet genoeg groepen zijn om alle gewenste elektrische apparatuur tegelijkertijd van stroom te voorzien zonder dat de zekering springt. De grens ligt hier bij 16 ampère. Een extra groep aanleggen is dan een passende oplossing. Onze vakmannen zijn u hierbij met plezier van dienst. Ook voor een aardlekschakelaar aansluiten kunt u op ons rekenen.

Schakel ons in

Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Neem dan contact op met onze medewerkers. U kunt het contactformulier op deze website invullen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op het nummer 070 - 207 50 61. In Delft en omgeving staat uw groepenkast expert voor u klaar!