Krachtstroom aansluiten in Delft

Wilt u een inductiekookplaat aansluiten, of denkt u na over een jacuzzi of sauna? Krachtstroom aansluiten kan dan een goede optie zijn. Wij kunnen, indien gewenst, ook een Perilex stekker aansluiten voor krachtstroom. Dit is een speciale wandcontactdoos voor het aanvoeren van een hoge hoeveelheid vermogen. Een Perilex aansluiting wordt vaak bij aanschaf van een inductiekookplaat aangesloten.

Krachtstroom is geen speciale soort stroom, zoals veel mensen denken. Het gaat hier om een 3 fase aansluiting, waarbij wel 3 keer zoveel vermogen geleverd kan worden als bij normale stopcontacten. Zo kunnen zware elektrische apparaten worden aangesloten. Zoekt u een expert in krachtstroom aanleggen? In de regio Delft kunt u hiervoor terecht bij Elektra Koning. Wij hebben veel ervaring op het gebied van elektra. Met onze vlugge en veilige werkwijze zijn wij u et plezier van dienst.

Wij denken met u mee

Overweegt u krachtstroom, maar twijfelt u nog of het in uw situatie daadwerkelijk nodig is? Neem dan contact op met onze vakmannen. We zijn bereikbaar via 070 - 207 50 61 en het contactformulier.

Wij denken met plezier met u mee! We bekijken dan uw situatie en wensen. Als krachtstroom aanleggen naar onze mening inderdaad nuttig is, dan kunnen we dit voor u aansluiten. Misschien is het voor u helemaal niet nodig, en is een andere oplossing in uw elektra net zo effectief. In Delft en omgeving staan we voor u klaar!