Storing in Delft?

Woont u in Delft of omgeving en heeft u last van een storing? Elektriciteit is gevaarlijk en het is verstandig om uw werkzaamheden rondom elektrotechniek uit te besteden aan een ervaren elektricien. Door zelf aanpassingen te verrichten loopt u niet alleen tijdens de werkzaamheden gevaar, maar ook na de werkzaamheden bestaat het gevaar dat er iets mis is gegaan en daarnaast geeft het ook weer grotere kansen op bijvoorbeeld stroomuitval.

De elektriciens van Elektra Koning zijn goed opgeleid en nemen altijd de juiste veiligheidsmaatregelen. Kortsluiting komt steeds minder en minder voor. De beveiliging rondom elektronische apparatuur en installaties wordt steeds beter. Maar het kan nog altijd voor komen dat u verwondingen oploopt door kortsluiting. Vooral wanneer uw woning ouder is dan 60 jaar, is uw huis waarschijnlijk slecht geaard. Wanneer u twijfelt aan de aarding van uw woning adviseren wij u contact met ons op te nemen voor een inspectie.

24/7 bereikbaar bij stroomstoring

Is bij u in de regio Delft de stroom uitgevallen? Voor storingen zijn wij 24/7 bereikbaar. Daardoor hoeft u nooit lang zonder stroom te zitten. Wij zijn snel ter plaatse om de storing te verhelpen en de situatie weer veilig achter te laten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of zijn de stoppen doorgeslagen en heeft u direct een elektricien nodig? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan voor u klaar! We zijn bereikbaar via 070 - 207 50 61 en het contactformulier.