Verlichting: onze werkzaamheden

Wilt u nieuwe spotjes in het plafond of wilt u tuinverlichting aan laten leggen? Bij het aanleggen van verlichting komen verschillende zaken kijken. Eerst moet u een keuze maken. Wilt u basisverlichting? Wilt u gebruik maken van dimmers of heeft u een andere soort sfeerverlichting op het oog?

Elektra Koning helpt u van A tot Z met verlichting aansluiten. Wij helpen u met de keuze voor de soort verlichting en leggen uw verlichting vervolgens vakkundig aan. Of u nou volledig nieuwe verlichting wilt aanleggen of een aantal aanpassingen wilt doen: wij helpen u bij alle werkzaamheden zoals bijvoorbeeld:

Flikkerende lampen?

Heeft u last van knipperende lampen? Dit komt vaak voor bij LED lampen en is in de meeste gevallen snel op te lossen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de aangesloten LED lampen niet dimbaar zijn. Daarnaast kunnen lampen gaan flikkeren als ze op een verkeerde type LED dimmer zijn aangesloten. Dit kan uiteraard makkelijk opgelost worden door andere lampen of een ander dimsysteem aan te schaffen. Flikkerende lampen door fluctuaties in het elektriciteitsnet kunnen lastiger op te lossen zijn. Elektra Koning adviseert u graag. Wij zijn werkzaam in Delft en in de hele omgeving van Delft. Neem gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar via 070 - 207 50 61 en het contactformulier.