Teamfoto Elektra Koning
Inductie kookplaat installeren Delft Wij staan in Delft voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Delft, hoofdvestiging 's-Gravenhage

Inductie kookplaat installeren Delft

Overweegt u om te switchen van gaskoken naar elektrisch? De eerste stap is het installeren van een elektrische kookplaat, logischerwijs. De populairste optie is de inductiekookplaat gebruiken.

Schakel gerust een van onze elektriciens van Elektra Koning in voor het installeren van uw inductie kookplaat. Met hun expertise kunnen onze monteurs moeiteloos elektrische kookplaten aansluiten in Delft. Aarzel niet om met 070 207 5061 te bellen of een bericht achter te laten in het contactformulier op de site voor vragen of verzoeken.

Inductie koken in Delft

Wanneer u in Delft wilt beginnen met inductie koken, zijn er een aantal belangrijke punten om te overwegen. Daarbij is het belangrijk om inductie pannen aan te schaffen die kunnen worden verhit door magnetisme. Vergeet niet dat een perilex aansluiting waar de kookplaat op kan worden aangesloten geïnstalleerd moet worden door een elektricien.

De voordelen van inductie koken zijn voor veel mensen doorslaggevend bij het besluit om over te stappen van gas naar elektrisch koken. Doordat de warmte bij inductie koken wordt gegenereerd door een magnetisch veld ontstaat de hitte alleen tussen de plaat en de pan. Dit heeft diverse welkome gevolgen:

Een inductie kookplaat bereikt een rendement van wel 80 tot 90 procent door het minimale warmteverlies, wat aanzienlijk efficiënter is dan koken op gas. Daarnaast koelt een inductie plaat veel sneller af waardoor u sneller en makkelijker kunt schoonmaken na het koken. Zo vermindert u tevens het risico op brandwonden door onbedoelde aanraking aanzienlijk.

Elektra Koning: úw partner in duurzaamheid

Onze elektriciens bij Elektra Koning hebben de juiste expertise om u te helpen met advies en begeleiding bij het kiezen en installeren van de perfecte inductie kookplaat in Delft. Met onze kennis kunnen wij exact inschatten wat uw woning nodig heeft en wat er binnen uw budget past. Laat ons direct de nodige aanpassingen in de elektra en groepenkast voor u maken.

U kunt onmiddellijk starten met koken op uw nieuwe kookplaat en hoeft niet lang zonder te zitten. Voor uw volgende stap naar gasvrij wonen staat Elektra Koning voor u klaar. Bel naar 070 207 5061 of laat ene bericht achter in het contactformulier.

Inductie kookplaat vervangen

Meestal gaat een inductie kookplaat zo'n 10 tot 15 jaar mee voordat deze vervangen moet worden. Al enige tijd worden inductie kookplaten gekocht ter vervanging van de gaskookplaat. Met het idee dat vervanging van uw kookplaat wellicht op handen is, bent u niet alleen.

Inductie kookplaten zijn aan een snelle ontwikkeling bezig. Onze elektriciens zijn bij Elektra Koning altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in gasloos koken. Wilt u graag uw inductie kookplaat in Delft laten vernieuwen?

Neem gerust telefonisch contact op met Elektra Koning: 070 207 5061. Onze medewerkers zijn beschikbaar om u te ondersteunen bij het vervangen van uw inductie kookplaat en het kiezen van het beste model voor uw situatie. Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, wij reageren zo spoedig mogelijk.

Elektra Koning in Delft schakelt u in als u uw inductiekookplaat wilt aansluiten!

Soorten inductie kookplaten

Wanneer u een inductiekookplaat uitzoekt, kunt u kiezen uit verschillende opties en varianten. Reken op Elektra Koning voor begeleiding en vakkundig advies bij het maken van de juiste keuze. Om u te ondersteunen bij uw oriëntatieproces, noemen we hier een aantal mogelijke keuzes:

Het is niet vanzelfsprekend dat elke inductiekookplaat 'krachtstroom’ vereist. Als u wel elektrisch wilt koken maar nog geen krachtstroom wilt in huis, dan kan een 1-fase inductie kookplaat uitkomst bieden. Realiseer u dat deze kookplaten niet zo veel vermogen hebben als sommige andere modellen.

U kunt tevens bekijken of u wilt kiezen voor een ingebouwde inductie kookplaat of een losstaand model. Een inductie kookplaat die ingebouwd is, zorgt voor een elegante look in uw keukenblad, maar is niet eenvoudig mee te nemen. Overweeg tevens een inductiefornuis, waarmee u gelijk een oven in uw bezit heeft.

Een belangrijk aspect om op te letten bij inductie kookplaten is het aantal kookzones dat ze bevatten. Voor de ultieme inductie kookervaring heeft u de keuze uit een kookplaat met 1, 2 of 4 pitten. Als u op zoek bent naar de échte sensatie van inductie koken, kunt u tevens besluiten voor een flex-inductie kookplaat.

Met flexibele inductiekookplaten maakt het niet uit waar uw pannen staan, want er is altijd genoeg ruimte beschikbaar. Bij koken met één grote pan kan deze in het midden geplaatst worden. Als er onverwacht een pannetje bij moet, schuif dan gewoon de grote pan opzij om genoeg ruimte te hebben.

Inductie kookplaat aansluiten Delft

Wanneer u kiest voor een inductie kookplaat en deze wilt laten aansluiten in Delft, Vertrouw op de elektriciens van Elektra Koning voor uw installatie! Onze inzet is om ervoor te zorgen dat u altijd kunt blijven koken zonder onderbreking.

Op zoek naar onmiddellijke ondersteuning bij het installeren van uw inductie kookplaat in Delft? Heeft u iets in gedachten? Bel ons via 070 207 5061 of laat een bericht achter in het contactformulier. U kunt spoedig een reactie verwachten van een van onze medewerkers op uw aanvraag.

Krachtstroom?

Het hebben van 'krachtstroom' in huis voor elke inductie kookplaat is niet altijd essentieel, zoals eerder beschreven. Voor inductie kookplaten met een hoger vermogen is dit wel vereist. Voor het bedienen van grote apparatuur in uw woning is krachtstroom een onmisbare toevoeging.

Het ervaren team van Elektra Koning staat u bij in het aanschaffen en installeren van uw kookplaat, zodat u zorgeloos kunt koken. Als u krachtstroom wilt toepassen in uw woning, zijn wij van Elektra Koning er om u te begeleiden. Zowel het leggen van de juiste connecties als het verrichten van de aanpassingen in de groepenkast.

Veel gestelde vragen

Wat zijn de verschillen tussen keramisch koken en inductie koken?

In de wereld van elektrisch koken komen keramische en inductie kookplaten vaak voor. De keramische kookplaat werkt met verwarmingselementen voor warmte, in tegenstelling tot een inductie kookplaat die magnetisme gebruikt om hitte te genereren.

Is het verplicht om krachtstroom te hebben voor inductie kookplaten?

Een vereiste voor inductie kookplaten met een vermogen hoger dan 3600 watt is krachtstroom. Dit zijn de meeste inductiekookplaten in de markt, maar er bestaan echter ook 1-fase inductiekookplaten.

Elektra Koning staat voor u klaar in Delft
Over ons

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5061

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.