Teamfoto Elektra Koning
Werkzaam in Delft, hoofdvestiging 's-Gravenhage

Zonnepanelen plaatsen Delft

Zou u graag zonnepanelen op uw dak in Delft willen laten monteren? Heeft u al zonnepanelen en bent u op zoek naar een betrouwbare specialist voor onderhoud en service? Op zoek naar deskundigen voor zonnepanelen in Delft? Elektra Koning biedt de oplossing.

Onze elektriciens staan voor u klaar bij al uw vragen en wensen omtrent zonnepanelen. Dankzij onze jarenlange expertise en kundig personeel zijn wij dé specialist voor zonnepanelen in Delft. Bij Elektra Koning kunt u rekenen op professionele begeleiding van het legplan tot de uitvoering en onderhoud!

Wilt u weten wat zonnepanelen plaatsen u gaat kosten en wat het u op kan leveren? Als het u goeddunkt, kunt u een bericht achterlaten in het contactformulier op onze website. Bij een voorkeur voor telefonisch contact, bel naar 070 207 5061.

Elektra Koning: de ervaren elektricien voor Delft en omliggende gebieden!

Zonnepanelen installateur Delft

Delft kan rekenen op Elektra Koning als partner voor allerlei duurzaamheidsprojecten. Wij hebben een rijke historie in het plaatsen van grote duurzame installaties, met zonnepanelen als specialiteit. Wij zoeken voor u de meest efficiënte oplossing en voeren deze snel uit.

Wanneer u zonnepanelen wilt aanleggen in Delft, hoeft u geen moment te twijfelen. Wanneer u snel de beste zonnepanelen installateur in Delft wilt hebben, laat dan eenvoudig een bericht achter en wij staan voor u klaar. Razendsnel vindt u de beste zonnepanelen installateur in Delft.

Wanneer het onverwacht niet lukt om uw opdracht aan te nemen, bijvoorbeeld door drukte, Ook op dat tijdstip zijn we vastbesloten om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Contacteer ons en wij zullen u doorsturen naar een ervaren expert die de opdracht voor u kan vervullen!

Voordelen van zonnepanelen

Op het web is veel te vinden over zonnepanelen en de plus- en minpunten ervan. Door de grote hoeveelheid informatie is het soms moeilijk om te weten waar u precies in investeert. Op de website van Elektra Koning wordt de no-nonsense aanpak consequent toegepast.

Service en onderhoud zonnepanelen Delft

Gelukkig vragen zonnepanelen meestal niet veel onderhoud. Het is echter essentieel om ze schoon te houden voor een goede werking, net als elk ander elektrisch apparaat. Indien er zand, bladeren of vuil op de zonnepanelen rust, zal de opname van zonlicht verminderen voor het genereren van elektriciteit.

Bij het schoonmaken van de installatie zorgt u voor maximale energieopbrengst. Om het optimale resultaat te bereiken, wordt aangeraden om dit jaarlijks te doen, het liefst vlak voor de zomer. Als u het dak zelf liever niet op gaat kunt u dit uiteraard ook laten doen.

Naast het reinigen moet er ook regelmatig technisch onderhoud worden uitgevoerd aan zonnepanelen. Hiermee zorgt u ervoor dat de installatie veilig en efficiënt blijft functioneren en defecten worden voorkomen. Als het u uitkomt, komen wij eenmaal per jaar langs voor het technisch onderhoud in Delft, en reinigen we ook meteen de panelen.

Is er een technisch defect geconstateerd in uw zonnepanelen? U wilt dit natuurlijk snel gerepareerd hebben. In Delft is de storingsdienst van Elektra Koning constant onderweg om onmiddellijk in te springen bij elke storing.

Als u een storing heeft of onderhoud nodig heeft, kunt u ons snel bereiken op 070 207 5061. Onze medewerkers staan u zo snel mogelijk te woord voor het maken van een afspraak. Wanneer u het contactformulier op de website gebruikt, kunt u snel een reactie van ons verwachten.

Particuliere zonnepanelen

Bent u als particulier van plan om zonnepanelen op uw woning te laten aanbrengen? Met Elektra Koning weet u dat de zonnepanelen op een veilige en efficiënte manier worden gemonteerd. Met onze ervaren elektriciens aan uw zijde wordt uw project deskundig begeleid.

Zakelijke zonnepanelen

Bij Elektra Koning weten we precies hoe we zonnepanelen moeten installeren op bedrijfspanden in Delft. Wilt u zonnepanelen installeren op uw bedrijfspand of een zonnepark ontwikkelen? De installateurs van Elektra Koning helpen u graag bij het realiseren van deze duurzame projecten. Wij bij Elektra Koning nodigen u graag uit om met onze ervaren installateurs te praten over de opties en een legplan.

Veel gestelde vragen

Kan ik nog steeds aanspraak maken op een subsidie voor het installeren van zonnepanelen in Delft?

Helaas is er nu geen landelijke subsidie meer voor zonnepanelen. Om erachter te komen welke subsidies beschikbaar zijn voor uw situatie, kunt u het beste bij de gemeente informeren.

Wat is het aantal benodigde zonnepanelen?

Uw verbruik, budget en doel zijn bepalend voor het aantal zonnepanelen dat nodig is. Bij ons kunt u te allen tijde terecht voor overleg over wat het beste is voor uw specifieke situatie.

Kunnen zonnepanelen ook op het grasveld geplaatst worden?

Het is zeker een optie om zonnepanelen in uw eigen tuin te plaatsen. De zonnepanelen kunnen minder goed werken als gevolg van de lichtinval in uw tuin en directe omgeving.


Elektra Koning staat voor u klaar in Delft
Over ons

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5061

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor zonnepanelen installeren?

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Bouwgarant,Erkend leerbedrijf,RoHS,Zonnekeur,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.