Teamfoto Elektra Koning
Stroomstoring Delft Wij staan in Delft voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Delft, hoofdvestiging 's-Gravenhage

Stroomstoring Delft

Heeft u te kampen met stroomuitval in Delft en heeft u met spoed hulp nodig? Onze elektriciens zijn snel ter plaatse, zelfs bij dringende elektrische problemen! Onze professionele medewerkers hebben razendsnel de oorzaak van uw stroomstoring gelokaliseerd en opgelost.

Het gebrek aan stroom in huis is erg vervelend, dat begrijpen wij als geen ander. De koelkast werkt niet, werken op de computer is niet mogelijk en mogelijk werkt de verwarming ook niet. Onze storingsmonteurs zijn altijd mobiel en arriveren rap op de stoep.

Zoekt u dringend een elektricien voor hulp bij een stroomstoring in Delft? Neem direct contact op met een medewerker door te bellen naar 070 207 5061. Zo bent u zo snel mogelijk weer voorzien van de belangrijkste voorzieningen in huis!

Elektra storing Delft snel verholpen

Als er een elektrische storing wordt gemeld in Delft, gaan we meteen aan de slag om deze op te lossen. Het is erg ongemakkelijk als de stroom uitvalt, dat begrijpen wij bij Elektra Koning als geen ander. Een snelle oplossing van de storing betekent dat u weer snel kunt doen wat u wilt.

Helaas kunnen we niet alle storingen direct verhelpen. Het kan voorkomen dat de oorzaak van het probleem wat lastiger te achterhalen is of dat het ineens veel drukker is dan normaal. Rust op ons en we zullen ons uiterste best doen om u zo snel en goed als mogelijk te assisteren.

Stekkerproef

Kortsluiting wordt weleens onterecht verward met een stroomstoring. Hier wordt het probleem niet veroorzaakt door de stroomtoevoer of -verdeling. De bron van kortsluiting is meestal een specifiek apparaat.

Voer een stekkerproef uit om snel te ontdekken of er sprake is van kortsluiting en dit zelf op te lossen. De oorzaak van het probleem isoleren is simpel met een stekkerproef. Lees hier hoe u een stekkerproef uit kunt voeren door op de link te klikken.

Hulp nodig bij een stroomstoring? Elektra Koning helpt u verder in Delft!

Spoed storingsdienst Elektra Koning

Onze spoeddienst is gericht op het snel oplossen van storingen bij Elektra Koning. Mocht u een storing hebben, dan kunt u rekenen op Elektra Koning om deze zo snel mogelijk en grondig op te lossen met onze storingsmonteurs. Met Elektra Koning wordt de storing rap achterhaald en opgelost.

Als het ons niet zelf lukt om iemand naar de storingsdienst te sturen, Vertrouw op ons grote netwerk van onmiddellijk beschikbare elektriciens die deze klus snel en deskundig voor u kunnen klaren. Geen aarzeling nodig! Neem direct contact op met 070 207 5061 voor onmiddellijke hulp bij uw stroomstoring.

Stroomstoring in huis: mogelijke oorzaken

Verscheidene factoren kunnen ertoe leiden dat uw huis te maken krijgt met stroomstoring. Dit maakt het soms ingewikkeld om zelf de storing op te sporen en te verhelpen. Als u snel en adequaat geholpen wilt worden, is het verstandig om alvast bepaalde zaken te onderzoeken.

Begin met een stekkerproef uit te voeren. Schakel de groep opnieuw in nadat u alle stekkers uit het stopcontact van de uitgevallen groep hebt gehaald. Wanneer dit slaagt, kunt u de stekkers één voor één opnieuw in het stopcontact aansluiten, tot de groep uitvalt.

Indien dit geen verbetering brengt of de stroom helemaal niet meer werkt? Check ook of uw buren nog stroom ontvangen. Als uw buren geen stroomtoevoer hebben, kan de storing wellicht bij de netbeheerder liggen.

Indien de stroomstoring wordt veroorzaakt door de netbeheerder, kan een elektricien u helaas niet terzijde staan. Contacteer de netbeheerder om melding te maken, het vereist dan enkel geduldig wachten tot de stroom weer hersteld wordt. Hierna is het een kwestie van geduldig wachten totdat de elektriciteit weer hersteld is.

Laat Elektra Koning uw stroomuitval oplossen

Is er bij u thuis sprake van een groep die is uitgevallen of zelfs van een totale stroomstoring? Als het probleem geen verband houdt met een aangesloten apparaat of met de netbeheerder, dan staan de ervaren elektriciens van Elektra Koning direct voor u klaar. Onze bekwame elektriciens van Elektra Koning zijn snel ter plaatse om u bij te staan.

Onze storingsdienst is voortdurend onderweg om snel ter plekke te zijn bij urgente problemen. Belt u gerust naar 070 207 5061 en wij sturen zo snel mogelijk een monteur bij u langs. Hierdoor kunt u spoedig weer stroomvoorzieningen in huis benutten.

Veel gestelde vragen

Hoe lang kan een koelkast zonder stroom?

De meeste koelkasten blijven wel 12 tot 24 uur koud, maar dit is sterk afhankelijk van het type koelkast. Het is raadzaam om de koelkast zo koud mogelijk te houden door deze beperkt te openen.

Wat is de maximale tijd dat een vriezer nog koud blijft zonder stroom?

Producten die diepgevroren zijn, blijven ongeveer 24 uur voldoende bevroren in een vriezer die niet is aangesloten op stroom. Om de kou zo goed mogelijk vast te houden moet de vriezer dicht blijven.

Wat kan ik zelf doen als de stroom uitvalt in mijn huis?

Wanneer er een stroomstoring is, is het aan te raden om eerst een stekkerproef te doen. Kijk eveneens of de schakelaar in de groepenkast omhoog kan worden gezet en of uw buren nog elektriciteit hebben.

Elektra Koning staat voor u klaar in Delft
Over ons

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5061

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.