Teamfoto Elektra Koning
Rookmelder plaatsen Delft Wij staan in Delft voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Delft, hoofdvestiging 's-Gravenhage

Rookmelder plaatsen Delft

Waarom rookmelder plaatsen?

Rookmelders kunnen van levensbelang zijn, zoals de Brandweer aangeeft. Wanneer de rookmelder afgaat, heeft u slechts drie minuten de tijd om te ontsnappen. Op elke verdieping in huis dienen rookmelders geplaatst te worden. Over het algemeen hebben ze een levensduur van tien jaar.

Door rookmelders te plaatsen, kun je echt mensenlevens redden in geval van brand. Veel rookmelders zijn zelf te bevestigen met behulp van de handige plakstrips die eraan vastzitten. Er zijn diverse soorten en prijscategorieën rookmelders op de markt. Zorg er echter altijd voor dat je kiest voor een goedgekeurde rookmelder met het Europese keurmerk EN 14604.

Wist u dat:

  • Het ruikorgaan uitgeschakeld is tijdens de slaap, en u dus geen rooklucht kunt detecteren?
  • Als u slaapt, is uw neus niet in staat om rook waar te nemen, waardoor u het niet ruikt?
  • Is het sinds 1 juli 2022 wettelijk verplicht om op elke verdieping in huis rookmelders te hebben?

Rookmelders laten plaatsen door een ervaren elektricien? Schakel Elektra Koning in

De beste plek voor een rookmelder

Het is verstandig om rookmelders te installeren in de hal en op de overloop. Deze routes worden meestal gebruikt om te vluchten bij brand. Een nog betere keuze is om te opteren voor rookmelders die met elkaar gekoppeld zijn en om ze eveneens te plaatsen in de buurt van de keuken en in de slaapkamers. Heb je in de woonkamer een open haard of kachel? Moet je je e-bike of accu opladen in de garage aan huis? Zorg ervoor dat je altijd een goed werkende rookmelder hebt die jou tijdig op de hoogte stelt bij mogelijke problemen.

Onderhoud aan rookmelders

Geeft de rookmelder een signaal af, terwijl er geen rook of brand in huis is? Als de rookmelder ongegrond afgaat, is het mogelijk tijd voor onderhoud. Ga na of de batterij wellicht moet worden vervangen en reinig de rookmelder met een stofdoek of stofzuiger.

Hulp bij het plaatsen van rookmelders in Delft

Als u er zeker van wilt zijn dat de rookmelders in uw huis correct worden geplaatst, schakel dan Elektra Koning in. Neem contact op met Elektra Koning om de rookmelders professioneel te laten installeren. Wilt u contact met ons opnemen en uw vragen stellen? U kunt ons bereiken op 070 207 5061.

Elektra Koning staat voor u klaar in Delft
Over ons

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5061

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.