Teamfoto Elektra Koning
Werkzaam in Delft, hoofdvestiging 's-Gravenhage

Groepenkast uitbreiden Delft

Wilt u een extra stroomgroep toevoegen, bijvoorbeeld omdat u meer zware apparatuur wilt gebruiken of de huidige verdeling niet meer optimaal is? Het is om diverse redenen verstandig om de groepenkast te laten aanpassen. Uw groepenkast in Delft laten uitbreiden is snel, voordelig en vakkundig geregeld met Elektra Koning; dé expert in groepenkasten op wie u kunt vertrouwen.

Extra groepen aanleggen Delft

Indien u meer zware apparaten, zoals een koelkast, droger of verwarmingstoestel, wilt toevoegen, kan dit een extra belasting vormen voor uw huidige stroomgroepen. Om kortsluiting en overbelasting te voorkomen, kan het noodzakelijk zijn om in dit geval een extra stroomgroep te installeren. Als u zonnepanelen in bedrijf neemt, zal een extra groep vereist zijn.

Bij het moderniseren of aanpassen van uw woning in Delft kan het plaatsen van een extra groep een goede oplossing zijn. Let goed op dat het aantal groepen onder één aardlekschakelaar niet hoger mag zijn dan vier. Een extra karwei kan zijn om ook een aardlekschakelaar toe te voegen.

Bent u op zoek naar uitbreiding van extra groepen of advies van deskundigen? Op zoek naar de juiste hulp? Elektra Koning staat voor u klaar! Met hun uitgebreide kennis over groepenkasten kunnen onze ervaren elektriciens u voorzien van de juiste hulp en advies.

Heeft u behoefte aan meer informatie over de opties, de noodzaak en de prijskaartje? Aarzel niet en neem contact op met Elektra Koning. Laat een bericht achter via het contactformulier op de website, en een van onze medewerkers komt zo snel mogelijk terug op uw aanvraag. Indien bellen uw voorkeur heeft, kunt u dat doen! Voor rechtstreeks contact, bel 070 207 5061.

Wilt u uw groepenkast uitbreiden? In Delft helpt Elektra Koning u graag verder!
Hulp nodig met uw groepenkast? Elektra Koning helpt!

Waarom groepenkast uitbreiden?

Er zijn meerdere gevallen waarbij het uitbreiden van de groepenkast in Delft een slimme oplossing kan zijn. Als u momenteel elektrisch kookt en denkt aan het aansluiten van een Amerikaanse koelkast, kan dat invloed hebben op uw groepenkast. Mogelijkerwijs kan een keukengroep niet meer alle keukenapparatuur van elektriciteit voorzien.

Het uitbreiden van uw groepenkast kan ook nodig zijn vanwege het hoge energieverbruik in uw woning. Bij veel gelijktijdig stroomverbruik kan dat bijvoorbeeld veroorzaakt worden door het inschakelen van een tv, een stereoset en meerdere (spel)computers op dezelfde stroomgroep. Het uitbreiden van uw groepenkast bij veel gelijktijdig stroomverbruik kan de belasting op uw stroomnetwerk verminderen.

Hoeveel groepen heeft u nodig?

Voor het bepalen van het benodigde aantal stroomgroepen in uw woning, let u op uw energieverbruik en de huidige groepenverdeling. In veel woningen is er een stroomgroep geïnstalleerd die bepaalde ruimtes van stroom voorziet. Bij moderne woningen met veel grote apparaten zult u al snel merken dat er problemen optreden, bijvoorbeeld in de wasruimte of keuken.

Het is niet simpel om te voorspellen hoeveel groepen perfect zijn voor uw woning. Het aantal benodigde stroomgroepen wordt vaak beïnvloed door de grootte van uw gezin. Een groot huishouden zal op meerdere posities in de woning gemakkelijk meerdere apparaten tegelijk benutten.

Bij Elektra Koning staan ervaren vakmensen voor u klaar om samen te kijken naar het optimale aantal groepen. Laat ons u begeleiden bij het efficiënt verdelen van stroomgroepen op basis van uw gebruikspatroon. Uw elektriciteitsgebruik loopt zonder hinderlijke onderbrekingen.

Laat uw groepenkast uitbreiden door Elektra Koning

Het laten doen van elektra werkzaamheden door een ervaren elektricien is ten zeerste aan te raden. Met een ervaren en deskundige specialist bent u verzekerd van veilige aanleg en een naadloze werking. Een monteur met gedegen kennis en kunde vindt u bij Elektra Koning.

U kunt rekenen op onze expertise bij het op de juiste manier uitbreiden van uw groepenkast in Delft. Bij Elektra Koning zijn onze monteurs snel beschikbaar om uw wensen serieus te nemen en direct actie te ondernemen. Schakel ons in door te bellen naar 070 207 5061 of gebruik te maken van het contactformulier dat beschikbaar is op onze site.

Groepenkast uitbreiden voor krachtstroom

Het komt weleens voor dat u erg zware elektronische installaties in uw woning wilt laten integreren. Denk hierbij aan een inductie kookplaat, een eigen sauna of een eigen oplaadpaal voor een elektrische auto. Deze machines zijn veel zwaarder dan normale apparatuur zoals een koelkast of vriezer.

Bij het aansluiten van deze apparatuur is het van belang om niet alleen een extra groep te installeren in de groepenkast. Een inductiekookplaat van topkwaliteit heeft krachtstroom nodig om te functioneren. Wanneer u van plan bent dit soort apparatuur te plaatsen, kunt u onze hulp inroepen voor het aanleggen van krachtstroom in uw woning.

Veel gestelde vragen

Kun je de groepenkast laten aanpassen aan nieuwe eisen?

Wanneer er meer stroom nodig is in uw huishouden, is het mogelijk om extra groepen te laten installeren. Het kan verstandig zijn om de groepenkast helemaal te vernieuwen in sommige situaties.

Kan je zelfstandig een extra groep installeren?

Het is een groot risico om elektriciteitswerkzaamheden uit te voeren zonder voldoende kennis en ervaring. Het is echt niet aan te raden vanuit veiligheidsperspectief in uw woning.

Wat is het hoogste aantal groepen dat je mag monteren in de groepenkast?

Een maximum van 12 groepen is toegestaan in een groepenkast. Voor elke hoofdschakelaar in de groepenkast geldt een maximum van 4 groepen die mogen worden gemonteerd.

Kunt u enkele zware elektronische apparaten benoemen?

Het is beter zware elektronica afzonderlijk aan te sluiten op groepen. De genoemde apparaten zijn de vaatwasser, een koel-vriescombinatie, een droger en een oven.


Elektra Koning staat voor u klaar in Delft
Over ons

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5061

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor extra groep aanleggen?

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,SCIOS,Erkend leerbedrijf,NEN 3140,NEN 1010,NEN 3840,NEN 4010,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.