Teamfoto Elektra Koning
Werkzaam in Delft, hoofdvestiging 's-Gravenhage

Kortsluiting Delft

Is elektriciteit in huis weggevallen als gevolg van kortsluiting? Het is waarschijnlijk dat u snel herstel van dit wilt hebben. Zonder stroom de dag doorkomen is zeker niet gemakkelijk.

Indien u zo snel mogelijk weer stroom nodig heeft, dan kunt u rekenen op de storingsdienst van Elektra Koning. Voor hulp bij het oplossen van het probleem kunt u altijd rekenen op onze monteurs. Bel 070 207 5061 en een van onze vakkundige elektriciens komt uw kant op.

Kortsluiting Delft snel verholpen

Een vlotte afhandeling van kortsluiting in Delft is van groot belang. Juist als het vitale stroomgroepen betreft, zoals die van de keuken of verwarming. Aarzel daarom niet en neem gelijk contact op met Elektra Koning.

Onze elektriciens zijn direct beschikbaar om u te helpen bij het achterhalen en oplossen van het probleem. Om te voorkomen dat u lang zonder stroom zit, zijn onze storingsmonteurs altijd onderweg om u te helpen. Wanneer u gelijk belt naar 070 207 5061, zullen we direct nagaan hoe we u van dienst kunnen zijn.

Indien door drukte onze hulp niet snel genoeg beschikbaar is, Bij ons assisteert een medewerker telefonisch zonder extra kosten bij het vinden van een oplossing! U mag er zeker van zijn dat alle stroomvoorzieningen zo snel mogelijk weer operationeel zullen zijn.

Stekkerproef

Indien er stroomuitval optreedt in een deel van uw huis, kan een specifiek apparaat de bron zijn van het probleem. Voorkom kosten voor een elektricien en los het probleem meteen op door een stekkerproef te doen. Lees hier meer over de precieze werkwijze van dit proces.

Spoeddienst van Elektra Koning

Als er sprake is van kortsluiting, stroomuitval of storingen, biedt onze spoeddienst bij Elektra Koning snelle oplossingen. Onze monteurs staan altijd klaar om u snel te helpen bij spoedgevallen met de snelste service. Kunnen we vanwege drukte niet op tijd aanwezig zijn, dan zal een medewerker u telefonisch ondersteunen bij het vinden van een alternatief.

Wacht niet langer en bel naar 070 207 5061 om ons team in te schakelen voor uw probleem. In het geval van minder haast of onmogelijkheid tot telefonisch contact, vul alstublieft het contactformulier in. Vertrouw op Elektra Koning voor het oplossen van uw problemen in de elektra.

Mogelijke oorzaken van kortsluiting

Er zijn meerdere factoren die kortsluiting in het elektrische circuit teweeg kunnen brengen. Een veelvoorkomende oorzaak is bijvoorbeeld een defect apparaat dat ervoor zorgt dat de groep uitvalt. U kunt erachter komen welk toestel de boosdoener is door een stekkerproef uit te voeren.

Overbelasting is een van de mogelijke oorzaken van kortsluiting. Als u te veel apparaten op dezelfde groep aansluit, kan het stroomnetwerk overbelast raken en uitvallen. Een van de manieren om dit probleem op te lossen is om een van de apparaten aan te sluiten op een andere groep.

Veel gestelde vragen

Wat wordt er bedoeld met kortsluiting in elektrische systemen?

Een kortsluiting ontstaat doordat er een extreem lage weerstand is in een elektrisch circuit. Bij kortsluiting in huis is het gebruikelijk dat twee elektrische draden elkaar raken in een beschadigde kabel.

Hoe kan ik achterhalen waar de kortsluiting vandaan komt?

Als u nagaat welke groep geen stroom meer heeft, krijgt u een idee van waar de kortsluiting zich heeft voorgedaan. Hierna kunt u een stekkerproef uitvoeren om het kapotte apparaat te vinden.

Kan er een brandhaard ontstaan door kortsluiting?

Kortsluiting kan resulteren in aanzienlijke warmte in de elektrische bedrading. De hitte die wordt gegenereerd, kan eenvoudig nabijgelegen doek, papier of stof in brand zetten.


Gerelateerde pagina's

Elektra Koning staat voor u klaar in Delft
Over ons

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5061

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor kortsluiting oplossen?

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,SCIOS,Erkend leerbedrijf,NEN 3140,NEN 1010,NEN 3840,NEN 4010,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.