Teamfoto Elektra Koning
Werkzaam in Delft, hoofdvestiging 's-Gravenhage

Krachtstroom aanleggen in Delft

Als u de overstap wilt maken naar koken op een elektrische kookplaat of als u een laadpaal bij u thuis nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Wanneer u een grotere energiecapaciteit nodig heeft dan een gemiddelde aansluiting kan verwerken. Onze ervaren elektriciens zijn gespecialiseerd in het aanleggen van krachtstroom en een 3-fase aansluiting in Delft.

Het verschil tussen krachtstroom en een 3-fasen aansluiting

Vaak worden de termen krachtstroom en 3-fasen aansluiting in dezelfde situatie gebruikt. Krachtstroom en een 3-fasen aansluiting lijken op elkaar, maar hebben ieder hun eigen betekenis. Krachtstroom is met name geschikt voor het gebruik van extreem zware machines. Wanneer men in woonhuizen spreekt over krachtstroom, betreft het meestal een 3-fasen aansluiting.

Met een 3-fasen aansluiting krijgt u maar liefst drie keer 25 ampère stroom (de stroomsterkte) tot uw beschikking. Dit resulteert in een groepenkast die nu drie keer 230 volt (elektrische spanning) ontvangt, in plaats van slechts een keer 230 volt. Dankzij de toegevoegde spanning kunt u nu apparaten gebruiken die meer energie behoeven.

U kunt bijvoorbeeld denken aan een bubbelbad, een sauna of een inductiekookplaat. Wanneer u een standaard 1-fase aansluiting heeft, zouden dergelijke apparaten onmiddellijk voor overbelasting zorgen. Door de verdeling van de stroomvoorziening over 3 fasen gebeurt dit nu niet.

Elektra Koning is de juiste partij voor het aanleggen van krachtstroom!

Krachtstroom aanleggen bovenop een 3-fasen aansluiting

Wanneer u van plan bent om zeer zware machines te gaan gebruiken, is het nodig om krachtstroom naast een 3-fasen aansluiting te hebben. Voor deze apparaten is niet alleen een grotere energiebehoefte nodig, maar ook een hogere stroomspanning. Deze machines hebben meer nodig dan de standaardspanning van 230 volt die onze huishoudelijke apparaten gebruiken.

Krachtstroom voorziet u van een stroomsterkte van 400 volt. Pas als uw groepenkast is aangepast, kunt u gebruik maken van krachtstroom. Alleen als dit is geregeld, kunnen de zware machines worden geïmplementeerd.

Aanpassingen van netbeheerder nodig?

Voor het verkrijgen van krachtstroom of een 3-fasen aansluiting is het essentieel dat zowel een elektricien als uw netbeheerder aanwezig zijn. Hier kunt u aangeven dat u uw aansluiting wilt laten verzwaren. Het is echter noodzakelijk dat de groepenkast beschikt over een 3-fasen hoofdschakelaar.

Ontbreekt zo’n schakelaar nog dan kan Elektra Koning deze voor u plaatsen. Daarbij is het noodzakelijk dat apparaten die afhankelijk zijn van krachtstroom of een 3-fasen aansluiting gebruik maken van het Perilex stekkersysteem en de overeenkomstige stopcontacten. Het stekkersysteem draagt bij aan een gelijke verdeling van de spanning over de verschillende fasen.

Hulp inschakelen van Elektra Koning

Laat Elektra Koning de verantwoordelijkheid nemen voor uw nieuwe aansluiting en wij zorgen ervoor dat alles geregeld wordt. Of u nu een aansluiting nodig heeft voor krachtstroom, 2 fasen of 3 fasen, ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden op 070 207 5061. U kunt ons bellen op 070 207 5061 voor al uw vragen.


Elektra Koning staat voor u klaar in Delft
Over ons

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5061

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor krachtstroom aanleggen?

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,SCIOS,Erkend leerbedrijf,NEN 3140,NEN 1010,NEN 3840,NEN 4010,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.