Teamfoto Elektra Koning
Werkzaam in Delft, hoofdvestiging 's-Gravenhage

Laadpaal installeren Delft

Heeft u een elektrische auto en wilt u definitief verlost zijn van het zoeken naar een beschikbare laadpaal in de buurt? Geen tijd meer verspillen met zoeken naar een beschikbare laadpaal in de omgeving, want uw eigen laadpaal in Delft staat altijd voor u klaar. Met uw eigen laadpaal in Delft voorkomt u het zoeken naar beschikbare laadpalen en het wachten.

Met Elektra Koning in Delft heeft u een betrouwbare partner gevonden die u helpt met verduurzaming. Wij hebben ervaren elektriciens die gespecialiseerd zijn in elektrische installaties thuis en die u kunnen ondersteunen bij het plaatsen van uw eigen wallbox. Contacteer ons door te bellen naar 070 207 5061 of een bericht achter te laten via ons contactformulier.

Laadpaal installateur Delft

Bent u op zoek naar een bekwame laadpaal installateur in Delft? Dan bent u hier aan het juiste adres. De deskundige installateurs van Elektra Koning maken graag tijd vrij voor het installeren van uw persoonlijke wallbox in Delft. Of het nu een laadpaal met laag of hoog vermogen betreft, bij Elektra Koning bent u aan het juiste adres.

Met onze gespecialiseerde monteurs weet u zeker dat uw verschillende laadpalen vakkundig worden geïnstalleerd. Vertel ons eenvoudig wat uw wensen zijn en onze monteurs beginnen direct met de uitvoering. Van de aankoop tot de montage en alles daartussenin, Elektra Koning staat voor u klaar.

Particuliere laadpaal Delft

Wanneer u als particulier een laadpaal aan wilt schaffen in Delft, zijn de opties legio. Keuze uit verschillende merken en soorten met variërende vermogens en laadtijden is mogelijk. Kies voor een laadpaal waarvoor geen krachtstroom benodigd is of voor een laadpaal met plek voor twee elektrische auto's.

Wilt u meer weten over de geschikte laadpaal voor uw elektrische auto? Onze installateurs helpen u graag met hun expertise. Voor persoonlijk advies over welke laadpaal het beste past bij uw behoeften, zijn onze adviseurs beschikbaar. Neem contact met ons op voor een bespreking van alle mogelijkheden, via 070 207 5061.

Voordelen van een eigen laadpaal

Er is veel informatie beschikbaar over de voordelen en eventuele nadelen van het hebben van uw eigen laadpaal, inclusief de bijbehorende kosten. Een eigen laadpaal biedt meer dan genoeg voordelen om het de investering waar te maken.

Zo heeft u altijd een beschikbare laadpaal voor uw auto en komt u nooit voor een onaangename verrassing te staan. Het gebruik van een eigen laadpaal is vaak aanzienlijk voordeliger per kWh dan het gebruik van een openbare laadpaal. Door zelf energie op te wekken met zonnepanelen, kunt u uiteindelijk aanzienlijk besparen in uw portemonnee.

Er zijn nog meer voordelen aan een eigen laadpaal bij u thuis. Een persoonlijk oplaadpunt, bij de juiste beslissingen, is vaak gunstiger voor de accu dan een openbare laadpaal. Tenslotte kan een wallbox laadpaal bovendien tot wel 25% efficiënter zijn in het reduceren van laadverlies, wat jaarlijks ook geld kan besparen.

Merken van laadpalen geschikt voor thuisgebruik

Naast de opties voor vermogen en gebruik zijn er diverse merken beschikbaar om uit te kiezen. Ieder merk heeft zijn eigen sterke en zwakke kanten en een unieke prijs-kwaliteitverhouding.

Advies is om te kiezen voor een A-merk en geen namaak te nemen. Bij de laadpalen staan vijf belangrijke merken absoluut aan de top. Bij het installeren van een laadpaal, vergeet zeker niet te kijken naar Wallbox, EV box, Newmotion, Alfen en Webasto.

Zakelijke laadpaal Delft

Zowel voor particulieren als bedrijven is het plaatsen van laadpalen een slimme keuze. Voor zowel de voertuigen van uw werknemers als eventuele bedrijfswagens kan het een enorme aderlating zijn om een laadpaal op de parkeerplaats te hebben. Vertrouw op Elektra Koning voor begeleiding en installatie gedurende het hele traject.

Bent u op zoek naar een deskundige laadpalen installateur in Delft voor het plaatsen van uw zakelijke laadpunt? Neem gerust contact met ons op via 070 207 5061 voor eventuele vragen. Met behulp van het contactformulier op de website is het eveneens heel eenvoudig een offerte aan te vragen.

Laadpaal met stekker

Aanpassingen in huis voor laadpaal

Niet alle laadpalen werken op krachtstroom, maar voor de meeste laadpalen is dit wel het geval. Voor wie een laadpaal met een hoog vermogen en een korte laadtijd zoekt, is deze optie perfect geschikt. Als u overweegt een eigen laadpaal te laten installeren, kan krachtstroom aanleggen een goede optie zijn.

Laat ons het werk doen als het gaat om de nodige veranderingen in uw woning, zoals het realiseren van krachtstroom. Vertrouw op onze ervaren elektriciens voor alle informatie over groepenkasten in Delft. U kunt met een gerust hart een laadpaal aan huis laten plaatsen; wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Service en onderhoud aan uw laadpaal

Als uw laadpaal thuis onderhoud nodig heeft, kunt u bij ons aankloppen voor snelle en kundige service. Bij Elektra Koning kunt u rekenen op eersteklas service voor uw laadpaal in Delft van onze monteurs. Voor het oplossen van storingen en problemen aan uw laadpaal kunt u vertrouwen op onze storingsdienst die snel en efficiënt te werk gaat.

Veel gestelde vragen

Is het mogelijk om subsidie te ontvangen voor een laadpaal in Delft?

Het is teleurstellend dat er geen landelijke subsidies zijn voor het installeren van laadpalen. Als particulier is het verstandig om contact op te nemen met de gemeente om advies in te winnen over de mogelijkheden in uw situatie.

Bent u nieuwsgierig naar de prijs van het installeren van een laadpaal in Delft?

De kosten hiervan kunnen verschillen. Voor een helder overzicht van de tarieven in uw specifieke situatie kunt u bij ons een offerte opvragen.

Zou je zelf een laadpaal kunnen installeren?

Zelf een laadpaal installeren brengt elektrische risico's met zich mee, dus dit is niet aan te raden zonder de benodigde kennis en ervaring. We raden dit niet aan als je niet de benodigde kennis en ervaring hebt.


Elektra Koning staat voor u klaar in Delft
Over ons

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5061

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor laadpaal installeren aan huis?

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Erkend leerbedrijf,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.