Teamfoto Elektra Koning
Groepenkast Delft Wij staan in Delft voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Delft, hoofdvestiging 's-Gravenhage

Groepenkast Delft

Overweegt u om uw groepenkast in Delft te laten vervangen of uitbreiden? Wellicht heeft u recent nieuwe elektrische apparaten aangeschaft of is uw huidige exemplaar al wat ouder. Allebei zijn het goede redenen om de groepenkast aan te pakken.

Wij staan voor u klaar om u hierbij te ondersteunen, als de elektriciens van Elektra Koning. Neem telefonisch contact op via 070 207 5061 of vraag eenvoudig een offerte aan via het contactformulier. Dan zorgen we voor een perfect functionerende en veilige groepenkast.

Waarom een groepenkast vervangen in Delft?

Als het gaat om het vervangen van een groepenkast, zijn veiligheid en gebruiksgemak de twee belangrijkste factoren. De gemiddelde levensduur van een groepenkast ligt zo rond de 15 tot 20 jaar. Heeft de groepenkast deze leeftijd al bereikt dan kunnen er onveilige situaties ontstaan en is de kans op ongemakken groter.

Aardlekschakelaars doen het soms niet meer of schakelaars kunnen inbranden. Dat kan voor brandgevaar en levensgevaarlijke situaties zorgen. Maar dat zijn niet de enige mogelijke problemen.

Omdat de hoeveelheid elektrische apparaten maar blijft toenemen en ook steeds krachtiger worden krijgen gedateerde groepenkasten het moeilijk. Als er meerdere apparaten uit eenzelfde groep op hetzelfde moment worden gebruikt kan dat tot overbelasting leiden. Wat tot gevolg heeft dat er stoppen uitslaan.

Wilt u uw groepenkast uitbreiden? In Delft helpt Elektra Koning u graag verder!
Hulp nodig met uw groepenkast? Elektra Koning helpt!

Wanneer een groepenkast uitbreiden in Delft?

Bij een overbelasting van enkele groepen hoeft de groepenkast niet altijd te worden vervangen. Vaak kunt u ook kiezen voor een uitbreiding van de huidige groepenkast. Als dat het geval is, voegen we een of meerdere groepen toe.

Door deze aanpassing wordt de stroom gelijkmatig verdeeld over de diverse groepen. Bij de aanschaf van bijvoorbeeld een sauna of jacuzzi kunt u een aparte groep laten aanleggen. Hetzelfde is mogelijk op het moment dat u wilt overstappen van koken op gas naar elektrisch koken.

De functie van een groepenkast

Iedere woning en elk pand beschikt over een groepenkast. Op deze plek komt de stroom naar binnen en wordt het langs meerdere groepen over de woning verdeeld. Elke groep levert dus stroom aan een stukje van het huis.

Als u meerdere apparaten uit dezelfde groep gelijktijdig inschakelt loopt u het risico op overbelasting. Bij overbelasting of kortsluiting van een groep slaat de groepstop uit. Of wanneer dat niet gebeurd, de aardlekschakelaar. Het is dus in wezen een veiligheidssysteem dat voorkomt dat het serieus mis gaat bij overbelasting.

Contact met Elektra Koning voor het vervangen of uitbreiden van een groepenkast in Delft

Wilt u de risico's op een gevaarlijke situatie zoveel mogelijk beperken door uw oude groepenkast tijdig te laten vervangen? Of wenst u meer gebruiksgemak voor uw elektronische apparaten door een uitbreiding van de groepenkast? In Delft kunt u terecht bij Elektra Koning. Bel 070 207 5061 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Elektra Koning staat voor u klaar in Delft
Over ons

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5061

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.