Teamfoto Elektra Koning
Werkzaam in Delft, hoofdvestiging 's-Gravenhage

NEN-keuring Delft

Heeft u een ervaren professional nodig voor uw NEN-keuring in Delft? Op zoek naar professionele NEN-keuringen? Elektra Koning helpt u graag. Onze deskundige monteurs voeren de keuring voor u uit en staan direct paraat om eventuele problemen aan te pakken.

Wat is een NEN-keuring?

Door periodiek diverse NEN-keuringen uit te voeren, wordt de veiligheid van installaties en apparatuur gecontroleerd. De meeste NEN-keuringen hebben een zakelijke betrekking, zoals de NEN-3140. Ook is er een verschil in laagspanning, NEN-1010 of NEN-4010, en hoogspanning zoals NEN-3840.

Het voornaamste referentiepunt voor NEN-1010 ligt bij particuliere woningen. Als ervaren elektricien kan Elektra Koning deze snel voor u uitvoeren. U kunt ons gerust bereiken via 070 207 5061 om een afspraak te maken.

NEN-1010 keuring in Delft

Tijdens de NEN-1010 keuring worden bestaande elektrische installaties op laagspanning gecheckt. Normaal gesproken vallen ook de installaties in een standaardwoning hieronder. Het doel van de NEN-1010 normen is om de veiligheid te garanderen en de kans op brand en elektrocutie te minimaliseren.

Deze norm wordt gewoonlijk toegepast bij inspecties en controles voor de afronding van projecten. Dit is de norm die wordt gecontroleerd bij inspecties van elektrische installaties voor bijvoorbeeld de overdracht van een koopwoning. Al geruime tijd is de NEN-1010 de norm in de laagspanning, en de meerderheid van de installaties zal hieraan voldoen.

Naast de NEN-1010 norm is ook de NEN-4010 norm beschikbaar, die in feite een begrijpelijke versie van de NEN-1010 is. NEN-4010 wordt niet standaard voorgeschreven voor keuringen. Met als voornaamste doel om de NEN-1010 installatie normen toegankelijker te maken voor monteurs is deze norm ontwikkeld.

NEN-3140 keuring in Delft

Voor de NEN-3140 keuringen ligt de focus op bedrijfsmatige zaken en is het van groot belang om aan te tonen dat een werkgever aan de geldende eisen voldoet. De regels van de NEN-3140 zijn voornamelijk van toepassing bij het in bedrijf stellen van nieuwe installaties. Bij het monteren van krachtige apparaten in uw huis, zoals zonnepanelen, dienen deze regels strikt te worden gevolgd.

Als consument zult u niet zo vaak in aanraking komen met NEN-3140 keuringen. Het is als werkgever van groot belang om deze keuring periodiek te laten uitvoeren voor echte toegevoegde waarde. Vertrouw op de expertise van onze elektriciens voor inspecties volgens de NEN-3140 normen van uw installaties.

NEN-3140 keuringen zijn vooral gericht op bedrijfsvoering en zijn essentieel om aan te geven dat een werkgever voldoet aan de geldende eisen. Bij de NEN-3140 wordt specifiek gekeken naar het in gebruik nemen van nieuwe installaties. Dit moet ook in acht genomen worden bij het plaatsen van zwaardere elektronische apparatuur in uw woning, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen.

Normaal gesproken hebben consumenten niet vaak te maken met NEN-3140 keuringen. Het is voor werkgevers zeer waardevol om deze keuring periodiek te laten uitvoeren. Dientengevolge zijn de elektriciens van Elektra Koning beschikbaar om uw installaties te inspecteren volgens de NEN-3140 voorschriften.

Elektra Koning is de juiste partij voor het aanleggen van krachtstroom!

Wanneer een NEN-keuring?

Het laten uitvoeren van een NEN-keuring is vooral essentieel voor particulieren wanneer er grote aanpassingen in de elektrische installatie worden gedaan. Een keuring is cruciaal bij het aanleggen van krachtstroom of het toevoegen van extra groepen. Het laten uitvoeren van een keuring is aan te bevelen wanneer u een nieuwe woning aanschaft.

Periodieke NEN-keuringen zijn van groot belang voor werkgevers. Met deze keuringen kunt u altijd aan tonen te voldoen aan de relevante wet- en regelgeving. Dit leidt ook tot een betere positie bij enkele verzekeraars en tot een verbeterde veiligheid voor uw personeel en klanten.

Schakel Elektra Koning in voor uw NEN-keuring

Onze deskundige experts staan klaar om u te begeleiden bij het inspecteren en indien nodig aanpassen van uw installatie. Onze ervaren specialisten staan klaar om u te helpen met het inspecteren en indien nodig aanpassen van uw installatie. Bij ons bent u verzekerd van een veilige installatie die efficiënt werkt.

Wilt u een inspectie inplannen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Neem telefonisch contact met ons op voor een uitgebreid overleg over de mogelijkheden. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan ons contactformulier in op de website.

Veel gestelde vragen

Wanneer is een NEN-keuring nodig? Een NEN-keuring is geen wettelijke verplichting in Nederland. Het is mogelijk dat verzekeraars een keuring vereisen voordat u mag deelnemen, wat de veiligheid van uw installaties verbetert.

Welke acties moet ik ondernemen als mijn elektrische installatie niet door de keuring komt?

Bij keuring en afkeuring moeten er wijzigingen worden doorgevoerd in de elektrische installatie. Schakel de deskundigheid van Elektra Koning in voor deze klus.

Wie zijn gekwalificeerd voor het uitvoeren van NEN-keuringen?

Er moet een NEN keurmeester met de vereiste certificering worden ingezet voor NEN-keuringen. Dit betreft een persoon met de vereiste certificatie voor de specifieke NEN norm die moet worden gekeurd.

Is het mogelijk om te checken of een NEN-certificaat geldig is?

U heeft de mogelijkheid om te controleren of NEN-certificaten echt zijn en geldig zijn. U kunt met behulp van de QR-code op het NEN certificaat controleren of het geldig is.


Elektra Koning staat voor u klaar in Delft
Over ons

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5061

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor keuring elektrische installaties?

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.