Maak uw woning energiezuinig

U kunt verschillende aanpassingen aan uw huis doen om het duurzamer te maken, of het nu gaat om grote of kleine veranderingen. Er zijn diverse manieren waarop de elektricien u kan helpen bij het verduurzamen van uw woning. U kunt ervoor kiezen om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te laten installeren.

Hoe kunt u uw woning duurzamer maken?

Is uw verlichting verouderd of gaat u uw huis renoveren?Nu is het de juiste tijd om de verlichting in uw huis duurzamer te krijgen. Verander uw huis in een duurzame woning door overal Led-verlichting te laten plaatsen.

Door te kiezen voor Led-verlichting kunt u uw energieverbruik met wel 90% verminderen ten opzichte van gewone gloeilampen. Dit betekent dat u kunt besparen op uw energierekening, wat uiteraard positief is voor iedereen. Bovendien gaan Led-lampen veel langer mee dan traditionele gloeilampen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Welke aanpassingen kunt u doen om uw huis te verduurzamen met elektrisch koken?

Elektrisch koken is een optie voor elk huis, maar het kan zijn dat er een aantal aanpassingen moeten worden gedaan. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld de meterkast of de toevoer van stroom. De meterkast moet genoeg stroom kunnen genereren om de kookplaat te kunnen gebruiken.

Door een elektricien in te schakelen, kunt u voorkomen dat de stroom uitvalt. Om dit te voorkomen, is het verstandig om een elektricien in te schakelen die dit allemaal voor u kan regelen. Elektrisch koken zorgt ervoor dat er bijna geen elektriciteit verloren gaat, in tegenstelling tot koken op gas.

Maak uw woning duurzamer met zonnepanelen

Overweegt u om uw huis te verduurzamen? Denk dan eens aan het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Het verduurzamen van uw huis kan al met kleine stappen, bijvoorbeeld door het plaatsen van een elektrische kookplaat en Led-verlichting. Bij het plaatsen van zonnepanelen op het dak is het cruciaal dat het dak in goede conditie is.

Afhankelijk van het type en de afmetingen van uw dak heeft u meestal een totaal van 15 zonnepanelen nodig om uw huis duurzamer te maken. Na een periode van ongeveer 6 tot 8 jaar heeft u de investering in zonnepanelen terugverdiend. Onthoud dat de zonnepanelen onderhoud vereisen om optimaal te kunnen profiteren van de zonnestralen.

Snel een medewerker spreken?

Bel 070 207 5061

Wij helpen u graag verder!

Misschien ook interessant..

> Hoe kunt u de oorzaak van een stroomstoring vinden
> Krachtstroom aanleggen