Teamfoto Elektra Koning
Werkzaam in Delft, hoofdvestiging 's-Gravenhage
Krachtstroom aanleggen Redactie, 2 maart 2024
Elektra Koning is de juiste partij voor het aanleggen van krachtstroom!

Zou u graag willen ontspannen in uw eigen jacuzzi of sauna?Wilt u graag uw elektrische auto kunnen opladen dichtbij huis?Zowel voor een ontspannende tijd in uw eigen jacuzzi of sauna als het opladen van uw elektrische auto heeft u krachtstroom nodig.

Voordat u gebruik kunt maken van uw apparatuur, is het noodzakelijk om krachtstroom te laten aanleggen. Bij het aanleggen van krachtstroom is het essentieel om goed geïnformeerd te zijn. Het is altijd verstandig om een professional in te schakelen bij het aanleggen van krachtstroom.

Waarom is het gebruik van krachtstroom noodzakelijk?

Om apparaten te laten werken die extra vermogen vereisen, is krachtstroom van 380 volt vereist. Voorbeelden van apparaten die krachtstroom nodig hebben zijn warmtepompen, enkele elektrische fornuizen, zware machines in werkplaatsen en laadpunten voor elektrische auto's. Krachtstroom, in tegenstelling tot de gebruikelijke 230 volt, vereist een speciaal stopcontact met vier draden waar spanning op staat.

Krachtstroom aanleggen voor uw woning

Bij het installeren van krachtstroom in uw woning door een specialist, zal hij verschillende procedures volgen. Een professional installeert de krachtgroep achter de aardlekschakelaar. Indien uw woning nog een 1-fase hoofdschakelaar heeft, moet deze mogelijk worden opgewaardeerd naar een 3-fasen hoofdschakelaar.

Voor een optimale werking van de 3-fasen hoofdschakelaar is het noodzakelijk dat de netbeheerder de aansluiting zwaarder maakt. Wanneer krachtstroom geïnstalleerd wordt, controleert de vakman altijd of de aardlekschakelaar en groep apart zijn. Wanneer krachtstroom aangelegd wordt, wordt er altijd gecontroleerd of de aardlekschakelaar en groep apart zijn.

Wanneer u uw elektrische auto wilt opladen met krachtstroom, zal de kabel vaak naar buiten gevoerd moeten worden. Een veelgebruikte methode om de kabel te beschermen, is door middel van een ijzeren omhulsel, wat de prijs wat omhoog brengt. Het is belangrijk om op te merken dat krachtstroom niet altijd nodig is, afhankelijk van de vereisten van je apparaten.

Overdenkt u om een aanvraag te doen?

Bij het aanvragen van een expert om krachtstroom aan te leggen, is het belangrijk om de volgende checklist te volgen. Welke elektronische apparaten in uw woning vereisen krachtstroom? Waar wilt u elk apparaat positioneren?Hoe is uw elektriciteitsmeterkast samengesteld? In welk jaar is uw huis opgetrokken?

Om de correcte installatie van krachtstroom te waarborgen, is het belangrijk om een elektricien in te schakelen. Het is essentieel om goed geïnformeerd te zijn en samen te werken met een ervaren vakman voor een succesvolle installatie. Als u een precieze offerte op maat wilt ontvangen, neem dan contact op met een professionele elektricien.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5061

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.