Teamfoto Elektra Koning
Werkzaam in Delft, hoofdvestiging 's-Gravenhage
Maak uw woning energiezuinig Redactie, 7 april 2024
Elektra Koning: de ervaren elektricien voor Delft en omliggende gebieden!

U kunt verschillende aanpassingen aan uw huis doen om het duurzamer te maken, of het nu gaat om grote of kleine veranderingen. Er zijn diverse manieren waarop de elektricien u kan helpen bij het verduurzamen van uw woning. U kunt ervoor kiezen om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te laten installeren.

Hoe kunt u uw woning duurzamer maken?

Is uw verlichting verouderd of gaat u uw huis renoveren?Nu is het de juiste tijd om de verlichting in uw huis duurzamer te krijgen. Verander uw huis in een duurzame woning door overal Led-verlichting te laten plaatsen.

Door te kiezen voor Led-verlichting kunt u uw energieverbruik met wel 90% verminderen ten opzichte van gewone gloeilampen. Dit betekent dat u kunt besparen op uw energierekening, wat uiteraard positief is voor iedereen. Bovendien gaan Led-lampen veel langer mee dan traditionele gloeilampen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Welke aanpassingen kunt u doen om uw huis te verduurzamen met elektrisch koken?

Elektrisch koken is een optie voor elk huis, maar het kan zijn dat er een aantal aanpassingen moeten worden gedaan. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld de meterkast of de toevoer van stroom. De meterkast moet genoeg stroom kunnen genereren om de kookplaat te kunnen gebruiken.

Door een elektricien in te schakelen, kunt u voorkomen dat de stroom uitvalt. Om dit te voorkomen, is het verstandig om een elektricien in te schakelen die dit allemaal voor u kan regelen. Elektrisch koken zorgt ervoor dat er bijna geen elektriciteit verloren gaat, in tegenstelling tot koken op gas.

Maak uw woning duurzamer met zonnepanelen

Overweegt u om uw huis te verduurzamen? Denk dan eens aan het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Het verduurzamen van uw huis kan al met kleine stappen, bijvoorbeeld door het plaatsen van een elektrische kookplaat en Led-verlichting. Bij het plaatsen van zonnepanelen op het dak is het cruciaal dat het dak in goede conditie is.

Afhankelijk van het type en de afmetingen van uw dak heeft u meestal een totaal van 15 zonnepanelen nodig om uw huis duurzamer te maken. Na een periode van ongeveer 6 tot 8 jaar heeft u de investering in zonnepanelen terugverdiend. Onthoud dat de zonnepanelen onderhoud vereisen om optimaal te kunnen profiteren van de zonnestralen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5061

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.